Upoznajmo se!

Bok! Zovem se Alfacommerce, imam 30 godina, živim i radim u Zagrebu. Obiteljski sam čovjek, a plod sam jednog bračnog para. Po struci sam grafičar. Ideja o meni je nastala davno, nakon jedne hrabre odluke mojega osnivača.

Tamo negdje 90tih dok je ideja o poduzetništvu bila znanstvena fantastika, jedan mladi čovjek sanjao je o meni. Ja sam bio njegov projekt, puno je radio, razmišljao i gradio moje ime. Nije nam bilo lako, ali on je bio uporan, hrabar, pošten i danas ubirem plodove njegove temeljne ideje i odlučnosti. U međuvremena nam se dogodila jedna teška bolest i njegov prerani odlazak. Danas su nam ostale uspomene, inicijali njegova imena u mome i ponos na Njega. Taj period je bio najteži, nisam vjerovao da ću preživjeti. Iza velikih ljudi uvijek ostaju velike ideje i oni koji su ih najviše voljeli.

Uz Njega je uvijek bila i Ona. Tako sam ja zahvaljujući Njoj – preživio. Puno je radila i nije nikad odustala. Zajedno s Njom i dva mušketira dizao sam se iz pepela. U međuvremenu se našoj maloj zajednici pridružila i njihova kćer. 30 godina je puno, jednog gospodina sam ispratio u mirovinu. Bio je samnom od samih početaka i hvala mu na tome.

Ja sam nastavio s radom i danas sam u sretnoj vezi s Mirom, Majom i Josipom. Troje nas je. Dobro se slažemo, skladan smo tim i lijepo radimo. Alfacommerce je mala tiskara u kojoj možemo izraditi i osmisliti sve ono što papir trpi. Malo nas je, ali smo sposobni. Svaki od nas je jedan kotačić koji dobro i odgovorno radi svoj dio posla.

Pokrivamo svaki proces grafičke proizvodnje. Kreativni smo ukoliko je potrebno osmisliti ideju i vizualno je oblikovati. Imamo tehničkih znanja i sposobnosti za tu istu ideju realizirati. Simpatični smo i pristupačni, tako da kad jednom dođete k nama teško da ćete nas napustiti. Poštujemo naše klijente, ne obećavamo nemoguće, radimo dobro i korektno, držimo se zadanih rokova i volimo ono što radimo. Ovo je nešto o nama, dođite i recite nam nešto o sebi.