Ženska snaga je u različitosti.

Nosimo različite frizure, a ispod kože smo iste.
Inspiracija Svoja i točka 2023. je kosa.
U varijanti koju svaka od nas želi.
Rokovnici i planeri su super funkcionalni,
oku ugodni i duši mili. Sa snažnom porukom.
Bolju kombinaciju od toga – ja ne poznajem.
Žena je ženi podrška. Budimo takve i birajmo iste.
Točka.

DOBRO JE SVE.

Svoja i
točka.

Ženska snaga je u različitosti.

Nosimo različite frizure, a ispod kože smo iste.
Inspiracija Svoja i točka 2023. je kosa. U varijanti koju svaka od nas želi.
Rokovnici i planeri su super funkcionalni, oku ugodni i duši mili.
Sa snažnom porukom. Bolju kombinaciju od toga – ja ne poznajem.
Žena je ženi podrška. Budimo takve i birajmo iste. Točka.

DOBRO JE SVE.

Svoja i
točka.

Rokovnik za tvoju autentičnu 2023.

Ovogodišnji rokovnik dovoljno je velik za sve misli, a dovoljno mali za svaku torbu.

Svaki mjesec počinje jednom snažnom porukom i savjetom. Za tebe i za sve ono što unutar sebe nosiš. Ili za poklon tvojoj, a svojoj koja ti se sada pojavila u glavi. Rokovnik je tu da nas podsjeti na neke vlastite prioritete i pomogne ostvariti zapisane ciljeve. Svaki dan u godini sadrži kutak za raspisati sve misli i obveze, a svaki slijedeći mjesec porukom će te podsjetiti da – dobro je sve.

Dolazi u praktičnom A5 formatu i ima 192 strane, a možeš izabrati i jednu od tri boje.

Stolni planer za organiziranu 2023.

Stolni planer prati godinu po tjednima, s pripadajućim datumima i kalendarom tekućeg mjeseca. Pomoći će ti da uvijek znaš koji je dan, podsjetit će te na zapisane obveze i misli ili služiti za križanje 2do liste. Dolazi u formatu A4, u četiri boje i sadrži 53 lista uvezena spiralom, pa kada završiš tjedan teatralno možeš otkinuti list i baciti ga u smeće, ili uokviriti. 

Naruči Svoja i točka.

Cjenik

Gdje još možeš kupiti?

Kontakt

Gdje još možeš kupiti

Kontakt

Inspiracija za temu Svoja i točka 2023.

Oko mene su uvijek moje žene. Moja sestra, moja mama, moje prijateljice. Ženska snaga je izvor života. Ženska mudrost je evolucija. Ja volim žene. Volim uspješne, pdržavajuće, hrabre, sposobne žene. Volim dane kada sam i ja takva. Volim i kada takva nisam. Shvatila sam da je sva moja snaga i mudrost upravo u ranjivosti koju nosim. Za sebe želim krug stabilnih, neustrašivih, ljubavlju i mirom satkanih žena. Da se guramo kada zapnemo, da se glasno smijemo i još glasnije plačemo. Da se zagrlimo kada se raspadnemo, da dišemo, da plešemo, skačemo, pjevamo, uživamo. Da pijemo fino vino i jaki gin. Da se zajedno zauzmemo za sebe i svaku onu pored sebe. Žena je ženi podrška. Budite takve i birajte iste.

Da bi pronašao sebe, moraš doživjeti lom. Ne znam je li drugačije uopće moguće. To u određenom trenutku ne vidiš, ali onda dođe TVOJ TRENUTAK. I nakon što pokupiš sav mulj s dna, s odmakom shvatiš da je to tvoj najveća snaga. I taj mulj uopće nije tako loš, ako ga pospeš čokoladnim mrvicama – zapravo je jako fin. Na kraju završiš kao ja – i zahvališ se na vlastitom mulju kojeg si se dobro nagutala. I sad dok pišem osjećam zahvalnost za sve ono mutno. Hvala ti živote na svim lekcijama.

Zahvaljujući ženama koje se mogu pronaći u ovom i tekstu niže, nastala je i ovogodišnja #svojaitocka priča. Iza ideje snage u različitosti, a jednakosti ženske kose stoji Irena iz kofer.-a,  potpis najljepših ilustracija poznatog stila nosi Daria (https://www.pepsiiguana.com/), dok je Indira je savršeno prepoznala ovogodišnju vibru i ispričala priču divnim fotografijama (https://budidobro.com/)
 
Hvala vam žene <3 

Zašto Svoja i točka.?
Da zahvalim i ohrabrim samu sebe.

Rokovnici i planeri Svoja i točka. su nastali kao jedan logičan produkt onoga što jesam i trudim se biti. Svake godine nose jednu novu, drugačiju priču, a ona prva ispisana je 2018-te.  I svake godine – one koje trebaju u istoj toj priči se prepoznaju. Hvala im na tome.

Svoja i točka. je nastala u jednom periodu moga života kada sam snagu pronašla – u sebi. I na to stavila točku. Nema boljeg osjećaja za život nego kada osjećaš puninu život unutar sebe. I od tad me taj osjećaj prati. Ponekad postane mutan, ponekad ga zaboravim, ponekad ga osjećam cijelim svojim tijelom, a ponekad ga i zanemarim. Poanta je da mu se uvijek vratim. To je moja snaga. Naučila sam se uvijek vratiti sebi.

Svoja i točka. me pratila u teškim trenucima, u trenutku kada sam se ponovno zaljubila (i u sebe i u njega) i u trenutku kada sam postala mama. Kockice se polako slažu, a ja sam svake godine malo viša, u srcu mirnija, glavom mudrija.

Printly

Printly je mala manufaktura grafičkog dizajna i različitih tiskovnih tvorevina, nastala iz ljubavi prema personaliziranim poklonima. U suštini, Printly je love that you can print, odnosno ljubav pretočena u personalizirane tiskovine. Printly je mali, kreativni kutak obiteljske tiskare Alfacommerce. U pozadini tiskare Alfacommerce stoji jedna obiteljska priča, a iza Printlya ja. Zovem se Maja Alijagić, imam 36 godina, po struci sam magistra inženjerka grafičke tehnologije, a u slobodno vrijeme žena, majka, kraljica.

Hvala divnim partnericama

Naruči Svoja i točka.

Cjenik

Gdje još možeš kupiti?

Kontakt

Gdje još možeš kupiti

Kontakt

© 2024 Printly. Sva prava pridržana.